Aké informácie potrebujeme, aby ste dostali podrobnú cenovú ponuku ZDARMA?

Ako možno viete, vďaka nášmu formuláru máte možnosť požiadať o cenovú kalkuláciu vášho sťahovania a my vám ju pošleme zadarmo. K čo najpresnejšiemu výpočtu však potrebujeme informácie o sťahovaní. Čo je teda potrebné vyplniť do políčok v našom formulári?

sťahovanie - cenová ponuka zdarma

 

Kontaktné údaje

Potrebujeme spôsob, akým sa vám môžeme s cenovou ponukou ozvať, najlepšie meno, telefón a email. Na každú takúto informáciu je vo formulári vyčlenené samostatné miesto.

 

Adresy

Potrebujeme vedieť adresu odkiaľ a kam sa sťahujete. Vzdialenosť je totiž jeden z aspektov, ktoré ovplyvňujú konečnú cenu sťahovania.

 

Termíny

Potrebujeme vedieť termín, kedy sa chcete sťahovať, aby sme vám vedeli zarezervovať dátum v našom kalendári.

 

Sťahované veci

Čo budete sťahovať? Potrebujeme vedieť odhad objemu sťahovaných vecí, alebo zoznam vecí, ktoré sa budú sťahovať. Budeme tak lepšie vedieť odhadnúť náročnosť sťahovania a s tým trvajúcu dĺžku nakladania, vykladania, balenia či montáže.

 

Parkovanie

Veľmi dôležitou je informácia o parkovaní. Dá sa pred bytom/domov, odkiaľ sa sťahujete parkovať? Dá sa parkovať pred vašim novým bydliskom? Je potrebné vybavovať nejaké povolenia?

 

Dostupnosť výťahov

Potrebujeme vedieť, či sa na mieste nakládky a vykládky nachádzajú výťahy a či ide o osobné alebo nákladné výťahy. S výťahmi ide všetko samozrejme rýchlejšie, čo sa samozrejme odzrkadlí aj na cene.

 

Poschodia

Z akého poschodia a na aké poschodie sa bude sťahovať?

 

Doplnkové služby

Naša sťahovacia firma ponúka aj rôzne doplnkové služby k sťahovaniu. Ak o nejakú z nich máte záujem, napíšte nám, aj to totiž ovplyvní konečnú cenu. Či už ide o balenie, demontáž nábytku či skladovanie vecí v našich skladoch.

 

Iné

Myslíte, že je ešte niečo, čo by sme mali vedieť? Máte špeciálnu požiadavku? Napíšte aj to 🙂 Alebo nám do prílohy pokojne pošlite obrázkovú dokumentáciu a fotografie sťahovaných vecí.

 

Hneď ako budeme mať tieto informácie, vieme vám zaslať nezáväznú cenovú ponuku na vaše sťahovania a vy sa budete môcť rozhodnúť, či o naše služby budete mať záujem. Ak máte akékoľvek otázky alebo vás táto cenová ponuka zdarma zaujala, neváhajte nás kontaktovať.